Εθελοντές

ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Έλα κι εσύ στην παρέα του Open House Thessaloniki

OPEN HOUSE THESSALONIKI & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Το Οpen House Thessaloniki βασίζεται στον εθελοντισμό. Οι εθελοντές φέρνουν εις πέρας τη δράση τις ημέρες που αυτή διαρκεί. Οι κύριες αρμοδιότητες τους που αναλαμβάνουν είναι: υποδοχή του κοινού, ξενάγηση, συνοδεία, ενημέρωση του κοινού και προώθηση προϊόντων.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Κάθε χρόνο οι εθελοντές του ΟΗΤ γίνονται μια μεγάλη παρέα: στις πρόβες με την ομάδα τους, στο info point, στις συναντήσεις και τα πάρτυ του ΟΗΤ, με αποκορύφωμα το πάρτυ λήξης! Το χαρακτηριστικό μπλουζάκι που φοράνε σηματοδοτεί τον ρόλο τους κατά τη διάρκεια της δράσης και τους κάνει να ξεχωρίζουν. Μετά το πέρας του ΟΗΤ διοργανώνεται εκδήλωση για την παραλαβή των βεβαίωσεών τους, όπου έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο αναμνηστικό βίντεο των εθελοντών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Οι εθελοντές πρέπει να είναι ευγενικοί, συνεργάσιμοι, υπομονετικοί, επικοινωνιακοί, δυναμικοί, συνεπείς και προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε να ανταποκριθούν στον ρόλο που θα αναλάβουν. Πρέπει να παρευρεθούν στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση, όπου θα χωριστούν σε ομάδες, στις 2 πρόβες που θα οριστούν σε μέρες και ώρες που βολεύει τους εθελοντές της κάθε ομάδας και να είναι διαθέσιμοι τις ημέρες που διεξάγεται η δράση. Επιπλέον μπορούν να βοηθήσουν στις παράλληλες δράσεις που πραγματοποιούνται πριν την κύρια δράση (Made in Thessaloniki, Open School, Open Box κτλ) και σε άλλες εργασίες όπως βιβλιογραφική έρευνα, συγγραφή κειμένων, μεταφράσεις, αφισοκόλληση κ.ά.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Οι αιτήσεις εθελοντών για το OPEN HOUSE Thessaloniki 2020 έχουν ολοκληρωθεί. Τα ονόματα των εθελοντών έχουν ανακοινωθεί εδώ και των αναπληρωματικών εδώ.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ OHT 2020

Ο χορηγός εθελοντών Galileo Galilei Institute of European Languages προσφέρει 3 μερικές υποτροφίες σπουδών (50%, 30%, 20%) μέσα από τον διαγωνισμό για το σλόγκαν του OHT 2021, που απευθύνεται στους εθελοντές του OHT 2020.
Συμμετέχετε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Χορηγός εθελοντών: