RHOECO
RHOECO
RHOECO

RHOECO

Επεξεργασία αφεψημάτων και βοτάνων
Η rhoeco είναι μια εταιρεία που ασχολείται με την παρασκευή βιολογικών βοτάνων υψηλής ποιότητας από το 2016. Επιθυμία της Βάγιας, του Χάρη και της Κατερίνας, γεωπόνων και συνιδρυτών της rhoeco είναι να αναβιώσουνε παραδόσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σήμερα, προσφέροντας μια μοναδική και εκλεκτή γευστική εμπειρία.
Με σεβασμό στις αρχές του δίκαιου εμπορίου καθώς και του ηθικού και βιολογικού τρόπου παραγωγής τροφίμων, έχουν αναπτύξει ένα δίκτυο μικρών, πιστοποιημένων βιοκαλλιεργητών ανά την Ελλάδα από τους οποίους προμηθεύονται την πρώτη ύλη (αποξηραμένα βότανα). Κατόπιν προσεκτικής διαλογής, παρασκευάζουν τα προϊόντα τους και συσκευάζουν κάθε ένα από αυτά στο πιστοποιημένο εργαστήριό τους, στα Πεύκα Θεσσαλονίκης. Όλα γίνονται με το χέρι, με γνώμονα την ποιότητα και τo -όσο το δυνατόν χαμηλότερο- αποτύπωμα στο περιβάλλον.
Bότανα και γευστικά μείγματα, τα προϊόντα της rhoeco συνδυάζουν την ποιότητα με την αυθεντικότητα, όλα 100% φυσικά, βιολογικής γεωργίας, χωρίς θερμίδες, γλουτένη και γαλακτοκομικά, χωρίς αρωματικά, γλυκαντικά ή άλλα πρόσθετα.

ΩΡΑΡΙΟ
18/11  –
19/11 11:00-15:00


Φωτογραφίες: αρχείο ιδιοκτητών

  • Διεύθυνση Λ. Παπανικολάου 150, Πεύκα (Ρετζίκι)
  • Είδος κτιρίου ΘΕΜΑΤΙΚΗ "SUSTAINABILITY", NEW ENTRIES, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
  • Περιοχή ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  • Open House MADE 2023