LAZY DAYZ DESIGNS
LAZY DAYZ DESIGNS
LAZY DAYZ DESIGNS

LAZY DAYZ DESIGNS

Xειροποίητες τσάντες & αξεσουάρ
Το Lazy Dayz γεννήθηκε σε ένα μικροσκοπικό σπίτι στη γραφική Άνω Πόλη, το ανώτερο, παλιό τμήμα της Θεσσαλονίκης. Ο Ιωάννης έφερε στο σπίτι μια μεταχειρισμένη ραπτομηχανή, μαζί με τα ψώνια, προτείνοντας στην Αφροδίτη ότι θα ήταν υπέροχο αν άρχιζαν να ράβουν. Κανείς τους δεν ήξερε πώς, κάτι που δείχνει πως οι άντρες τείνουν να είναι υπερβολικά αισιόδοξοι μερικές φορές, αλλά ας παραδεχτούμε πως χωρίς αυτή την αισιοδοξία δεν θα ήμασταν εδώ τώρα. Και οι δύο τους είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου Καλών Τεχνών, μοιράζονται την αγάπη τους για την τέχνη και οτιδήποτε καλλιτεχνικό. Έτσι, το 2014, αποφάσισαν να δημιουργήσουν κάτι που να φέρνει την τέχνη στην καθημερινή ζωή και να εμπλέκει την αισθητική με απλά, χρηστικά αντικείμενα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν κατασκευάζουμε στο χέρι άλλη μια μαύρη τσάντα, αντίθετα, τα προϊόντα μας είναι γεμάτα σχέδια, χρώματα και υπάρχει πάντα μια λεπτομέρεια για να την ανακαλύψετε.
Η καθημερινότητα είναι ένας αγώνας, γεμάτη δουλειές, μερικές φορές ταλαιπωρία, γι’ αυτό θέλουμε να σας δώσουμε κάτι για να φτιάξετε τη μέρα σας. Οι τσάντες μας είναι ευτυχισμένες, ελπίζουμε ότι αυτή η ευτυχία θα φτάσει τελικά και σε εσάς. Ανυπομονούμε να είμαστε κοντά σας, να γίνουμε καλύτεροι, να είμαστε σχετικοί και κυρίως να γίνουμε μέρος της καθημερινότητάς σας. Η ελπίδα μας είναι ότι όλοι όσοι αγοράζουν μια τσάντα ή ένα αξεσουάρ Lazy Dayz, εκτιμούν την ικανότητα, τον σεβασμό, την αποφασιστικότητα και την αγάπη που πηγαίνει στην κατασκευή κάθε μεμονωμένου αντικειμένου.
Ακόμα και ο πιο ταπεινός δημιουργός θέλει να δει το δημιούργημά του να θαυμάζεται και να αγαπιέται και εμείς δεν θα μπορούσαμε να διαφέρουμε. Μας αρέσει να σας βλέπουμε γύρω μας, με ένα σακίδιο μας στην πλάτη σας. Σας έχουμε δει στα σούπερ μάρκετ, στα πλοία, στους δρόμους και έτσι θα ήταν ιδανικά το μέλλον για εμάς. Οι άνθρωποι θέλουν τέχνη στα καθημερινά τους αντικείμενα και εμείς τους την παρέχουμε. Μην ξεχνάτε ποτέ, να κάνετε μερικές τεμπέλικες μέρες για εσάς.
Αν έχετε ρίξει μια ματιά στη συλλογή μας, θα έχετε πιθανώς παρατηρήσει ότι δεν δημιουργούμε μίνιμαλ, μονοχρωματικές τσάντες. Αγαπάμε τα χρώματα, αγαπάμε τα prints και βρισκόμαστε σε ένα αισθητικό ταξίδι προς τον μαξιμαλισμό. Η συλλογή μας δίνει χαρά, αφού αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε προϊόντα που θα σας κάνουν ευτυχισμένους ή τουλάχιστον χαρούμενους. Πιστεύουμε ότι όλα έχουν να κάνουν με εσάς. Θα πρέπει να είστε ερωτευμένοι με την τσάντα σας, θα πρέπει να έχετε την ευκαιρία να εισάγετε μικρές δόσεις ζωηρών, χαρούμενων και τολμηρών χρωμάτων στην καθημερινότητά σας.

ΩΡΑΡΙΟ
18/11 10:00-14:00
19/11 10:00-14:00


Φωτογραφίες: αρχείο ιδιοκτητών

  • Διεύθυνση Ακροπόλεως 11
  • Είδος κτιρίου NEW ENTRIES, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
  • Περιοχή ΑΝΩ ΠΟΛΗ
  • Open House MADE 2023