ΑΛΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
ΑΛΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
ΑΛΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

ΑΛΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

Βιογραφικό:
Η Μικροζυθοποιιία Θεσσαλονίκης αποτελείται από μία ομάδα τεσσάρων ατόμων, τον Αντώνη, το Νίκο, τον Θωμά και τη Λίνα. Ο Αντώνης είναι χημικός, οι υπόλοιποι γεωπόνοι ενώ όλοι είναι εξειδικευμένοι στην τεχνολογία τροφίμων. Και οι 4 τέσσερεις γνωρίστηκαν στα φοιτητικά τους χρόνια, έγιναν πρώτα φίλοι και στα μετέπειτα χρόνια αποφάσισαν να ενώσουν το πάθος τους και να ξεκινήσουν την πρώτη Μικροζυθοποιία στη Θεσσαλονίκη παράγοντας τη μπύρα Άλη.

Εταιρικό Προφίλ:
Η Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης είναι η πρώτη μικροζυθοποιία στη Θεσσαλονίκη και παράγει την μπύρα Άλη. Η μπύρα Άλη, ανεξάρτητα από το είδος, είναι μία μπύρα απαστερίωτη και αφιλτράριστη. Με άλλα λόγια είναι μία μπύρα φρέσκια και έτσι διατηρεί όλα τα αρώματα και τις γεύσεις της όπως τη στιγμή που εμφιαλώθηκε.
Στόχος της εταιρείας είναι να διαδώσει την κουλτούρα της μπύρας και την έννοια της μικροζυθοποιίας στην Ελλάδα.
Το ζυθοποιείο βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου και είναι ανοιχτό για όσους θέλουν να το επισκεφθούν και να δουν από κοντά πως παράγεται η μπύρα σε μικρή κλίμακα.

www.facebook.com/alibeerthessaloniki

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/11

ΩΡΑΡΙΟ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ: 13:00 | 14:00 | 15:00 | 16:00

*όλα τα γκρούπ έχουν κλείσει, σε περίπτωση ακυρώσεων θα υπάρξουν νεες θέσεις

ΧΩΡΟΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ: Ζυθοποιείο ’’Άλη μικροζυθοποιία’’

 

 

  • Διεύθυνση ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδος, Ο.Τ. 19-9
  • Περιοχή ΔΥΤΙΚΑ
  • Open House Made in Thessaloniki

Related Projects