Εθελοντές

ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Έλα κι εσύ στην παρέα του Open House Thessaloniki

OPEN HOUSE THESSALONIKI & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Το Οpen House Thessaloniki βασίζεται στον εθελοντισμό. Οι εθελοντές φέρνουν εις πέρας τη δράση τις ημέρες που αυτή διαρκεί. Οι αρμοδιότητες τους που αναλαμβάνουν είναι: υποδοχή του κοινού, ξενάγηση, συνοδεία, προώθηση προϊόντων, φωτογράφηση/βιντεοσκόπηση.

ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Κάθε χρόνο οι εθελοντές του ΟΗΤ γίνονται μια μεγάλη παρέα: με τις ομάδες τους στα κτίρια, στο info point, στις συναντήσεις του ΟΗΤ, με αποκορύφωμα το πάρτυ λήξης! Το χαρακτηριστικό μπλουζάκι που φοράνε σηματοδοτεί τον ρόλο τους κατά τη διάρκεια της δράσης και τους κάνει να ξεχωρίζουν. Μετά το πέρας του ΟΗΤ διοργανώνεται εκδήλωση για την παραλαβή των βεβαίωσων τους, όπου έχουν τη δυνατότητα να συμετέχουν στο αναμνηστικό βίντεο των εθελοντών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Οι εθελοντές πρέπει να είναι ευγενικοί, συνεργάσιμοι, υπομονετικοί, επικοινωνιακοί, δυναμικοί, συνεπείς και προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε να ανταποκριθούν στον ρόλο που θα αναλάβουν. Πρέπει να παρευρεθούν στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση , όπου θα χωριστούν σε ομάδες, στις 2 πρόβες που θα οριστούν σε μέρες και ώρες που βολεύει τους εθελοντές της κάθε ομάδας και να είναι διαθέσιμοι τις ημέρες που διεξάγεται η δράση. Επιπλέον μπορούν να βοηθήσουν και σε άλλες εργασίες όπως βιβλιογραφική έρευνα, συγγραφή κειμένων, μεταφράσεις, γραφιστικός σχεδιασμός, αφισοκόλληση.

Οι αιτήσεις εθελοντών για το OPEN HOUSE Thessaloniki 2017 έχουν κλείσει.